CLUBFEEST 2018

CLUBFEEST 2018

Beste zwemmer, zwemouder of sympathisant, 

Jodelei-ie! Op zaterdag 26 mei is er het jaarlijkse clubfeest van KZK in OC De Vonke, dat staat helemaal in het teken van alpenhoorns, schnaps en lederhosen. Je vindt de uitnodiging hieronder. Maar misschien toch nog even uitleggen hoe je inschrijft: 

- Schrijf 20 euro per volwassene en 12 euro per kind (tot 12 jaar) over op het rekeningnummer BE 81 9791-7121-6624 van KZK. Vergeet niet je naam te vermelden.
-  Stuur een mailtje naar kzkfeest@gmail.com waarin je nog eens vermeldt op welke naam je hebt overgeschreven en met hoeveel kinderen en volwassenen je naar het clubfeest komt.


Inschrijven kan tot 19 mei. Maar als je ons al sneller iets laat weten, dan doe je ons een groot plezier.  We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers om, al is het maar even, aan de kassa te staan, de bar te bemannen of wat op te ruimen. Zin? Laat ons dat dan gerust weten in je mailtje en vertel er ook even bij wat je het liefst doet en hoe lang je je vrij wil maken. 

 
Informatievergadering

Voor alle competitiezwemmers en hun ouders is er VOOR het clubfeest nog een belangrijke informatievergadering. Daarop worden dus alle kinderen en jongeren verwacht uit de clubwerkingen en de teams. De vergadering start stipt om 17u30. Kan je er niet bij zijn, laat dan iets weten aan je trainer.