Sponsordossier

Sponsordossier

Wat zoeken wij?

Voor de organisatie van deze activiteiten en voor de goede werking van onze club zijn wij op zoek naar commerciële partners, die samen met ons willen bouwen aan de toekomst van talentvolle jongere zwemmers van KZK.
Mis deze opportuniteit niet! Uiteindelijk worden deze zwemmers misschien later uw personeel.
Zij kunnen veel trainingsuren combineren met school, zij zijn bestand om een tegenslag te incasseren en een triomf te relativeren. 
Ook op sociaal vlak scoren zij hoog door vele uren samen te trainen en op competitie tegen elkaar te strijden.

 

Wat hebben wij u te bieden?

Publiciteit tijdens alle evenementen, op onze publicaties en op onze zeer druk bezochte website (meer dan 1 800 bezoekers per maand die zorgen voor meer dan 50 000 hits per jaar!). Wist u trouwens dat www.kzk.be in april 2007 "site van de maand" was? 
Wedden dat uw publiciteit zéér veel gezien zal worden. Sinds september 2013 hebben we een volledig vernieuwde website, waarbij een nieuwsbrief hoort. Op regelmatige tijdstippen zal uw logo verschijnen bij diverse mededelingen.


Wat kan u kiezen?

Er bestaan diverse sponsorformules waaruit u een keuze kan maken en uiteraard kunnen wij steeds waar nodig onze formule aanpassen aan de noden van uw bedrijf. Sponsoring op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Meer info kan u terugvinden in het sponsordossier.

Download het sponsordossier